ORVOSINFÓ

Részletes Orvosadatbázis

Premium Health Concepts Kft.

Dr. Heinz Gyaky (Bad Tatzmannsdorf, Ausztria) 10 évvel ezelőtt vezette be Ausztriában a német koncepciót. 300 orvost tanított be erre a programba, több ezer pácienst fogyasztott le, amikor eldöntötte, hogy megpróbálja Magyarországra hozni tudását és tapasztalatait.

Siegfried Molnár 2005-ben Dr. Heinz Gyakyval elindította az első magyar orvosi diétás programot.

Azóta országszerte csaknem 50 orvos csatlakozott a programhoz, és több ezer elégedett pácienst kezelnek a Premium koncepció szerint.

Rólunk mondták:

Dr. Sal István diabetológus:A Premium programot azért tartom jónak, mert orvosi ellenőrzés mellett végzett testsúly-csökkentésről van szó, a Premium diéta minden káros anyagtól mentes, energiaszegény étrend, amelynél kellő hangsúllyal szerepel a pszichés motiváció, valamint fontos része a személyre szabott mozgás-program. A BIA-mérés pedig biztonságot jelent a páciens és az orvos számára egyaránt.

Dr. Komáromi Zoltán háziorvos:Végre megtaláltuk Magyarországon is azt a módszert, amivel hatékonyan, egészségesen és hosszú távon megoldást ajánlhatunk pácienseinknek egy orvosilag megalapozott diétás programmal, ami nem marketingvarázs, hanem orvosilag és tudományosan megalapozott.”

Dr. Szolnoki Lajos háziorvos: „Sok pácienseim közül egyike 20 kg-t fogyott le pár hónap alatt, amivel láthatóvá tette számomra a Premium koncepció hitelességét. Ezért lettem Premium orvos, mert nem éhezik a beteg, miközben fogy.”

Dr. Csőre Gyula reumatológus:A Prémium diétával mint magánember és mint orvos is nagyon elégedett vagyok. A legmeggyőzőbb tapasztalat saját fogyásom volt. 4 hónap alatt 18 kg! Elhízás betegségben szenvedő emberként a Prémium diétával elért eredmény megtartásával a túlsúllyal folytatott évtizedes harcom győzelemre áll!A pácienseken elért eredményeink is kiválóak.”

Adatok

Megye
Győr-Sopron-Moson
Cím
9400, Sopron, 9400 Sopron Verő J. u.1
Telephely
ua.
Telephely 2
ua.
Telefonszám
06 30 229 2196
Fax
0699 514 695
E-mail
Márkák
Premium Diet, Premium Goodcare, Boso, Wellion, Elcat, Heltschl
GPS
N47.68833,E16.607591